Τηλέφωνο υποστήριξης: (+30)2109230003
Mail: info@vega.com.gr

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι είναι η μικρότερη δυνατή διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου?

Η μικρότερη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου είναι 24 ώρες. Εάν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για μία ημέρα ή περισσότερο, οι συνεργάτες μας θα σας πληροφορήσουν για το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμμή υποστήριξης.

Είναι δυνατή η τοποθέτηση παιδικού καθίσματος στο νοικιασμένο αυτοκίνητο? Μπορώ να νοικιάσω ένα από την Vega?

Για την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων ενημέρωση του διαχειριστή, ώστε την στιγμή της παράδοσης το κάθισμα να είναι ήδη εγκατεστημένο. Εξίσου απαραίτητη αποτελεί η πληροφόρηση των υπευθύνων για την ηλικία των παιδιών. Ένα παιδικό κάθισμα δεν χρεώνεται, ωστόσο εάν χρειαστείτε ένα δεύτερο η ενοικίαση του στοιχίζει 5 ευρώ/ ανά ημέρα με μέγιστη τιμή 50 ευρώ. Η προσωρινή του τοποθέτηση στο αυτοκίνητο είναι δωρεάν.

Είναι εφικτή η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς προσωρινή κράτηση;

Ναι, δύναστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από εκείνα που βρίσκονται στους χώρους στάθμευσης του Vega Group. Αλλά, σαφώς , σας συνιστούμε, να κάνετε κράτηση για το συγκεκριμένο όχημα που θέλετε. Τότε μόνο μπορούμε να εγγυηθούμε την ενοικίαση. Η συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων δεν καταλαμβάνει πολύ χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να απευθυνθείτε στους συμβούλους μας στα αναφερόμενα τηλέφωνα.

Παρέχει η εταιρία μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων; Αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις και ποια η πολιτκή κοστολόγισης?

Η εταιρία Vega Tours παρέχει μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου. Για να πληροφορηθείτε τους όρους της μακροχρόνιας ενοικίασης, ανοίξτε τον φάκελο «Τιμές και υπηρεσίες» ή ρωτήστε τον ίδιο τον διαχειριστή μας. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτου διάρκειας μεγαλύτερης του ενός μήνα, παρέχουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερες προσφορές.

Εάν καταφτάσω στο διεθνές αεροδρόμιο, θα μπορούσα να παραλάβω ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο επί τόπου?

Ναι, φυσικά, θα σας παραδώσουμε εμείς το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος που να σας βολεύει. Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο ή να το παραδώσετε στους συνεργάτες μας σε οποιοδήποτε σημείο που θα καθορίσετε. Προηγουμένως, επικοινωνήστε με τον μάνατζερ για την τακτοποίηση των εγγράφων και για την εξακρίβωση των πληροφοριών, κι όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

Ποιες προσφορές παρέχει η Vega για την ενοικίαση αυτοκινήτων;

Τις πιο συμφέρουσες προτάσεις και εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο φάκελο «Ειδικές προτάσεις». Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες απευθυνθείτε στη τηλεφωνική μας γραμμή.

Είναι δυνατή η αγορά ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου?

Στην Vega Group είναι ενεργοποιημένο το σύστημα μακροχρόνιας ενοικίασης με δικαίωμα την αγορά του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό το σκοπό υπολογίζουμε την μηνιαία αμοιβή κι έπειτα από την τακτική αποπληρωμή, γίνεστε ο κάτοχος ενός «κομψού» αυτοκινήτου.

Πόση βενζίνη περιέχεται στο ντεπόζιτο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου;

Στους πελάτες μας παρέχουμε αυτοκίνητα με γεμάτο το ντεπόζιτο. Κατά την επιστροφή, το ντεπόζιτο θα πρέπει να είναι εξίσου γεμάτο. Στο νοικιασμένο αυτοκίνητο θα βρείτε: φαρμακείο, πυροσβεστήρα, εφεδρική ρόδα. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στην πράξη ενοικίασης του αυτοκινήτου. Η επιστροφή γίνεται βάσει της πράξης αυτής. Αντίστοιχες, πληροφορίες θα βρείτε στο τμήμα της ιστοσελίδας «Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου».

Εάν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα, ποιος επωμίζεται τα έξοδα για τη επισκευή του αυτοκινήτου;

Σε περίπτωση ατυχήματος, ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την εταιρεία, όπως και την τροχαία, αλλά και να δώσει την αναφορά της τροχαίας μετά την επιστροφή του οχήματος στο χώρο μας. Η χρέωση για την αποπληρωμή της ζημίας θα γίνει σύμφωνα με το ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Ποιος φέρει ευθύνη για τις οδικές παρατυπίες?

Ευθύνη για την παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και για τα προστίματα φέρει ο ενοικιαστής.

Εάν χαλάσει το όχημα, τι πρέπει να κάνω;

Τα αυτοκίνητα της Vega εξυπηρετούνται από την οδική υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο. Σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, αντικαθιστούμε το αυτοκίνητο. Συμπληρωματικές πληροφορίες και αριθμούς γραμμής επικοινωνίας μπορεί να βρει κανείς στο τμήμα της ιστοσελίδας «Κέντρο Βοήθειας»

Μπορώ να βγω εκτός των ελληνικών συνόρων με το νοικιασμένο αυτοκίνητο;

Με το όχημα που έχει νοικιαστεί από την Vega μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο εντός των ελληνικών συνόρων.

Ποιο είναι το όριο ηλικίας για τον οδηγό ενός νοικιασμένου οχήματος;

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου η ηλικία του οδηγού δε πρέπει να είναι μικρότερη των 23 ετών, με εμπειρία οδήγησης ενός έτους. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο κατηγορίας “Lux” η μικρότερη ηλικία οδηγού πρέπει να είναι άνω των 25.

Μπορώ να προσθέσω έναν επιπλέον οδηγό;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε έναν επιπλέον οδηγό κατά την διάρκεια κράτησης του αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν χρεώνεται.

Μπορώ να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για μερικές ώρες;

Όταν κάνετε κράτηση, απαιτείται ο καθορισμός της ώρας παραλαβής και επιστροφής του αυτοκινήτου. Ωστόσο, νοικιάζοντας το αυτοκίνητο για μερικές ώρες, η χρέωση θα ισχύει για ένα 24ωρο.

Μπορώ να αποπληρώσω την ενοικίαση του αυτοκινήτου εκ των προτέρων;

Ναι , την αποπληρωμή για το νοικιασμένο όχημα μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων.

Μπορώ να ταξιδέψω με το νοικιασμένο αυτοκίνητο μεταξύ νησιών;

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με το νοικιασμένο αυτοκίνητο μεταξύ νησιών. Προηγουμένως, απαιτείται η διευκρίνιση όλων των αποριών και η απόκτηση της ειδικής ασφάλισης.

Μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο σε ένα οποιοδήποτε καθορισμένο σημείο, εκτός του κέντρου ενοικίασης?

Μετά την λήξη της ημερομηνίας ενοικίασης, έχετε την δυνατότητα να παραδώσετε το όχημα στο κέντρο ενοικίασης, σε άλλα μας γραφεία ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο των Αθηνών. Για την ώρα και την παράδοση του νοικιασμένου αυτοκινήτου, απαιτείται εκ των προτέρων να συνομιλήσετε με τον μάνατζερ της Vega Group. Η επιστροφή του αυτοκινήτου σε σημείο εκτός κέντρου μας γίνεται με επιπλέον χρέωση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

  • Διεύθυνση: Syngrou 39 Avenue Athens
  • Τηλεφωνική Υποστήριξη: (+30)2109230003
  • Τηλεφωνική Υποστήριξη: (+30)6994402440
  • E-mails: info@vega.com.gr
  • Ώρες Εργασίας: 00:00-24:00 all days

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ